27/2
18:30

Publikinformation Degerfors IF – AFC Eskilstuna

Imorgon är det dags för en ny försäsongsmatch för Rö’vitt. För motståndet står AFC Eskilstuna och matchen spelas på Behrn Arena i Örebro. Nedan hittar du information om matchevenemanget som kan vara bra att känna till.

Under matchen är endast norra läktaren öppen. Entrén är belägen bakom norra läktaren (ut mot vägen) för all publik. Matchen börjar 16:00 och arenan öppnar 90 minuter innan avspark. Pressentrén är belägen intill entrén till norra läktaren. Det är fri placering som gäller på läktaren. Se arenakarta nedan.

Frivillig entré

Degerfors IF har beslutat att inte sälja några biljetter till matchen. Det är alltså fri entré som gäller, men du som vill får mer än gärna swisha ett belopp ändå. Kioskerna på arenan kommer att vara bemannade och ha vanligt kioskutbud inklusive folköl.

Det är ont om parkeringsplatser i anslutning till arenan. För mer information om var du kan parkera rekommenderar vi Tillgänglighetsdatabasen webbplats.

Matchen sänds också hos NA och Expressen

Degerfors IF:s bestämda uppfattning är att fotboll ska upplevas på plats. Men du som av någon anledning inte kan se matchen på plats, kan streama matchen hos Nerikes Allehanda och Expressen.

För att se sändningarna på na.se måste du vara prenumerant på Nerikes Allehanda. Är du inte kund ännu blir du det enkelt genom att följa den här länken. Har du redan en aktiv prenumeration kan du logga in här och att få tillgång till allt material på na.se.

Här kommer sändningen att dyka upp.

På Expressen går matchen att se med det nya paketet för livesport, Premium Max.

Skaffa Premium Max här

Dela

Degerfors IF
Kontakt
Måndag – torsdag 8:00 – 16:00
Fredag 8:00 – 12:00
Webbpartner
Copyright © 2023 Degerfors IF